Πληροφορίες για το Φανάρι

30 χλμ. από την Κομοτηνή, το Ξενοδοχείο Λίμνη προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας και περιηγήσεων του εθνικού πάρκου «Δέλτα Νέστου λίμνης Βιστωνίδας – Ισμαρίδας» στα αρχαιολογικά μνημεία της Θράκης (Μαρώνεια, Άβδηρα, Μεσημβρία – Ζώνη) και στις ατελείωτες παραλίες του Θρακικού πελάγους, αποκαλύπτοντας τη μαγεία και τη ατελείωτη γοητεία της Θράκης, με τον πλουσιότατο και μοναδικά πολυποίκιλο πολιτισμό.

Ένας παραθαλάσσιος, παραδοσιακός οικισμός που προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τις διακοπές τους κοντά στη θάλασσα.

Η ψιλή άμμος και τα καθαρά, καταγάλανα νερά χωρίς βράχια, κάνουν την περιοχή ιδανικό προορισμό για θαλάσσιες δραστηριότητες.

Μπαράκια, ταβέρνες, αναψυκτήρια ξαπλώστρες και ομπρέλες (που παρέχονται δωρεάν) θα βρείτε σε όλη την παραθαλάσσια περιοχή.

Η περιοχή διαθέτει οργανωμένες παραλίες, με έντονη κίνηση κατά τους θερινούς μήνες, για μπάνιο στη θάλασσα και την νυχτερινή σας διασκέδαση.

Στο γραφικό λιμανάκι του οικισμού θα δείτε ψαράδες να ετοιμάζουν τα δίχτυα τους, για να βγούνε στα ανοιχτά ή να επιστρέφουν φορτωμένοι με φρέσκα ψάρια.

Δοκιμάστε: χταπόδι, μύδια, καλαμάρι γεμιστό και στρείδια, συνοδεύοντάς τα με ούζο ή τσίπουρο.

Παρακολουθήστε: Παραδοσιακά δρώμενα και πανηγύρια που οργανώνονται τακτικά όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

περίοδος λειτουργίας 1 Μαίου- 30 Οκτωβρίου

You are here